fbpx
E-books & trainingen

E-books & trainingen

WHATEVER YOU NEED, I’M HERE TO HELP.

Op deze pagina kan je kiezen uit verschillende e-books en trainingen.

Interesse in meerdere producten? Check dan zeker eens de producten met actiekorting!

SOME HAPPY CLIENTS

  • Ik begreep niet veel van Instagram, het algoritme, #-gebruik en verhalen vertellen. Lies gaf me persoonlijk advies en nam daarvoor voldoende tijd. Ze is innovatief en mee met de laatste veranderingen.

    SAAR VANDEGAER – TAES KEUKENS

  • Lies was direct enthousiast over MART. Dat enthousiasme hield ze vast toen ze het publiek warm maakte. Mede dankzij haar werd het een groot succes! We konden altijd bij haar terecht voor social media advies.

    TINE VAN POUCK – MART

  • Een coachingsessie met Lies geeft je tonnen inzichten op vlak van social media. Ze kent als geen ander de kneepjes van het vak. Ze is heel inspirerend waardoor je als ondernemer nieuwe inzichten krijgt.

    ELLEN SPANHOVE – AWASH

veelgestelde vragen

WAAR GAAT DE COACHING DOOR? 

De sessies gaan door via videocall of op locatie. Je krijgt 10% korting wanneer je kiest voor een videocall.

HOE KAN IK EEN COACHING RESERVEREN? 

Je kiest het gewenste traject en betaalt het voorschot (20% van het totaalbedrag). Daarna kan je direct je sessie inboeken via mijn digitale agenda.

KRIJG IK EEN FACTUUR?

Van het voorschot krijg je na betaling direct een factuur opgestuurd. Nadat de coaching heeft plaatsgevonden, krijg je de rest van de factuur elektronisch opgestuurd.

MOGEN ANDERE MENSEN DE COACHING MEE VOLGEN? 

Een extra deelnemer is mogelijk mits een meerkost van 50% van de kost van het traject. Indien je met meerdere mensen een traject wil volgen, vraag je best een offerte op maat aan.

IK WIL EEN DIEPGAANDE EN LANGDURIGE BEGELEIDING. DOE JIJ DIT OOK? HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK? HOEVEEL KOST DIT? 

Indien je langdurige begeleiding zoekt, start ik met een verkennend gesprek. Op basis van de informatie uit dit gesprek maak ik een offerte op maat op. Zo weet jij exact wat ik voor je zal doen en hoeveel je dat zal kosten. Met ander woorden: maatwerk is absoluut mogelijk.

KAN IK BIJ JOU TERECHT VOOR MIJN SOCIAL MEDIA MANAGEMENT?

Ik help je graag met het beheren van je social media. Neem contact met mij op voor een persoonlijke offerte.